Τέλος η επικίνδυνη άσφαλτος στη Λεωφόρο Σχιστού

Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής για τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την οδική ασφάλεια καθ΄όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, εκμεταλλευόμενη την αραιή κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου του Πειραιά.

Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, στο πλαίσιο του έργου Συντήρησης οδοστρωμάτων και αποκατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής με προϋπολογισμό 4.000.000,00€.

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (6/8) στο συγκεκριμένο τμήμα, εκτελέστηκαν εργασίες οριζόντιας σήμανσης – διαγράμμισης, με παράλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν με την συνδρομή της τροχαίας.

«Ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αποκτά ένα οδικό δίκτυο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής με παρεμβάσεις που ενισχύουν την οδική ασφάλεια σε όλη την Αττική, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

(Carandmotor – φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί