προκειμένου να καταλήξει ξανά στον Νίκο Ανδρουλάκη!
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μέτρησαν τις δυνάμεις τους και αναλόγως με τα ποσοστά που πήραν, θα ζητήσουν να διαδραματίσουν ανάλογο ρόλο στις εξελίξεις σε σχέση με το κόμμα!
Η πρώτη ανάγνωση δείχνει πως κερδισμένος από το χθεσινό αποτέλεσμα φαίνεται να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς, για την ώρα, δεν βλέπει σημαντική απειλή στον ορίζοντα, εκτιμώντας πως οι ηγετικές ικανότητες του Νίκου Ανδρουλάκη είναι συγκεκριμένες και έχουν ταβάνι!
Από την άλλη η καθαρή νίκη Ανδρουλάκη, του δίνει άλλον αέρα και δεν αποκλείεται (αυτό ελπίζουν τουλάχιστον στο σοσιαλιστικό κόμμα) οι επόμενες δημοσκοπήσεις να έχουν αυξημένα ποσοστά για το ΠΑΣΟΚ, καθώς το γεγονός πως αναμετρήθηκε και νίκησε στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος, έχοντας απέναντι και τον Νίκο Παπανδρέου με τους παπανδρεϊκούς που στήριξαν Χάρη Δούκα, ενίσχυσε την δυναμική στο προφίλ του, σύμφωνα πάντα με όσα συζητούνται σε πολιτικά πηγαδάκια!
Στην Χαριλάου Τρικούπη ένα είναι το γεγονός, το οποίο δείχνει να έχει εμπεδωθεί από όλους: Με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αγγίξει ξανά το 20%, και να γίνει δεύτερο κόμμα!
Η επόμενη μέρα θα έχει ενδιαφέρον, λένε και από το Μαξίμου…
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
- «Αιώνιο Σκότος»: Έτσι ονόμασαν οι Ισραηλινοί τις νέες σφοδρές επιθέσεις στον Λίβανο, vid
- ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι θρησκευτική μειονότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει»
- «Κρύος ιδρώτας» στη Βρετανία με ρωσικά υποβρύχια: «Δεν θα πάρουμε τα μάτια μας από τον Πούτιν»
- Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα επέλεξαν να πουν «όχι» στη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Σοκ σε επίδειξη με φλόγες στην Κίνα: Χορεύτρια παραλίγο να καεί ζωντανή – BINTEO
- Άκης Σκέρτσος: Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα στον διεθνή δείκτη δημοκρατίας του περιοδικού Economist
- Υποκλοπές μέσω του Predator: Στις 11/12 η δευτεροβάθμια δίκη των τεσσάρων επιχειρηματιών
- e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών προσμέτρησης χρόνου απασχόλησης μετά τη συνταξιοδότηση, σε πάνω από 1.000 συνταξιούχους
- Όπως με τον COVID; Πρόταση της Μελόνι στην ΕΕ για να αντιμετωπιστεί η παρούσα κρίση









