Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα 430 ευρώ

Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα 430 ευρώ καθώς οι αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα.

Ως σήμερα το βράδυ έχουν προθεσμία οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που το επιθυμούν να κάνουν αίτηση για το επίδομα 430 ευρώ που δοθεί από την Ομοσπονδία ΟΣΝΙΕ για πρόγραμμα κατάρτισης μάρκετινγκ και διαχείρισης επιχειρήσεων, συνολικής διάρκειας 86 ωρών, που η κάθε μία αμείβεται με 5 ευρώ.

Το επίδομα θα δοθεί, εφόσον οι ωφελούμενοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης και συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας, τόσο κατά τη χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο και τη χρονική στιγμή που εισέρχονται και επίσημα στο Πρόγραμμα (ως χρονική στιγμή εισόδου στο πρόγραμμα λογίζεται η 1η ημέρα κατάρτισης), συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων και των εργαζόμενων σε αναστολή λόγω κυβερνητικών μέτρων/ covid 19.

Ποιοι Εξαιρούνται:

Άνεργοι, με κάρτα τυπικής ανεργίας, Αυτοαπασχολούμενοι, Εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα και Συνταξιούχοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Τόπος Υλοποίησης: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Πώς κάνετε αίτηση

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την σήμερα 01/06/2022 στις 23:59:59 το βράδυ

Μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας ΕΔΩ
Ποια στοιχεία χρειάζεστε για αίτηση
ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΑΜΑ, ΔΟΥ, ΑΔΤ
IBAN τραπεζικού λογαριασμού
Πληροφορίες για την εργασία σας
Εκπαιδευτικό επίπεδο
Εάν διαθέτετε κάποιο πιστοποιητικό τεχνολογίας (π.χ. ECDL)

(dikaiologitika – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί