Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση, καθώς με τις πράξεις τους έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των συγκοινωνιών και τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των χρηστών του οδικού δικτύου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άντρες οδηγούσαν τις μοτοσικλέτες τους για λόγους επίδειξης και εντυπωσιασμού, με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 250 km/h, πραγματοποιώντας «σούζες» και συνεχείς ελιγμούς, ενώ στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι παρουσίαζαν την ίδια παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν.
Οι κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2025, στο αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας, όπου κατόπιν επικοινωνίας με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, σήμερα Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε κατάσχεση μίας εκ των μοτοσυκλετών, η οποία εντοπίστηκε σε ιδιωτικό συνεργείο.
Μάλιστα, κατά τη διαδικασία της κατάσχεσης, συνελήφθη ένα άτομο για απείθεια, καθώς παρεμπόδισε τις ενέργειες των αστυνομικών.
Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ αμφότεροι οι κατηγορούμενοι είχαν απασχολήσει πρόσφατα για ίδια αδικήματα και συγκεκριμένα ο 27χρονος έχει κατηγορηθεί για επικίνδυνη οδήγηση και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, ενώ σε βάρος του 21χρονου είχε βεβαιωθεί διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους άνω των 2.600 ευρώ για μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης τροχονόμου, επικίνδυνους ελιγμούς, μη χρήση κράνους και δυσδιάκριτη πινακίδα και του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης για 455 ημέρες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι “Άγγελοι των Χριστουγέννων” φώτισαν το Λονδίνο μαζί με 300.000 φωτάκια LED, vid
- Τραγωδία με νεκρό οδηγό στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου – Ένας τραυματίας
- Τον Δεκέμβριο κάνει τα… αποκαλυπτήρια το βιβλίο του Α. Τσίπρα
- Χρυσοχοΐδης: Δρακόντεια μέτρα για την οπλοκατοχή και οπλοχρησία – «Μπαλωθιές τέλος»
- Προσωπικός Αριθμός: Οι πολίτες τον αποκτούν πλέον αυτόματα – 5 εκατ. έχουν ήδη λάβει
- Εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη
- Δένδιας: Αποδώσαμε φόρο τιμής σε εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους υπέρ της ελευθερίας
- Ένα δελφίνι έχει γίνει σταρ στα κανάλια της Βενετίας! ΒΙΝΤΕΟ
- Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας-ΗΠΑ! Στο επίκεντρο η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ο Πίνατ, ο σκύλος του Μαξίμου “έκλεψε” τις εντυπώσεις – Η φωτό του ΥΠΕΣ των ΗΠΑ









