Ταξίαρχος για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών: «Δεν με πείθει το κίνητρο. Θα έχει πρόβλημα μέσα στις φυλακές»

Προσχεδιασμένη δολοφονία και όχι εν ψυχρώ έγκλημα «βλέπει» ο ταξίαρχος Ε.Α. και Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, στα Γλυκά Νερά.


«Το έγκλημα μιλάει πάντα με τον τρόπο που έγινε. Η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου δεν έδενε με αυτά που έλεγε. Για εμένα έχουν πολύ δουλειά ακόμα και κυρίως ο ανακριτής. Δεν με πείθει το κίνητρο, ο καυγάς και η ζήλεια. Μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι άνθρωποι αγόρασαν ένα οικόπεδο 100.000 ευρώ. Το κίνητρο δεν με πείθει» σημείωσε ο κ. Κατερινόπουλος σε συνέντευξή του στο Mega.

«Δεν πείθομαι για εν βρασμώ ψυχής» τόνισε, αναφερόμενος στα όσα ισχυρίστηκε ο 32χρονος πιλότος για τη νύχτα της δολοφονίας.

Ερωτώμενος σχετικά με την «ψυχολόγο» που έβλεπε το ζευγάρι, ο ίδιος τόνισε πως «δεν αν είναι ψυχολόγος ή όχι, αλλά κανένας ψυχολόγος δεν δέχεται να κουβεντιάσει με ένα ζευγάρι. Σύμβουλος γάμου, ναι. Ψυχολόγος, όχι».

Σημειώνεται πως ο σύζυγος της 20χρονης κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι να μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

«Στον όροφο που είναι οι άλλοι κρατούμενοι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα» σχολίασε ο κ. Κατερινόπουλος και εκτίμησε πως «θα αντιμετωπίσει πρόβλημα μέσα στις φυλακές».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί