Την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου συγκάλεσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Θέμα της συνεδρίασης το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής, από αύριο Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής χώρας. Επικίνδυνα θα είναι τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Δευτέρας στις Κυκλάδες.
Η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο για να αξιολογήσει, με βάση τα νεότερα στοιχεία και τις υπόλοιπες περιοχές της ανατολικής χώρας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας έχει επικοινωνήσει με τους ΟΤΑ, τα Σώματα Ασφαλείας κλπ, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα επικείμενα καιρικά φαινόμενα και να βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περιστέρι: Χειροπέδες σε 51χρονο για διάρρηξη ΑΤΜ τον Μάρτιο του 2024
- Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν αύριο, Σάββατο, με εντολή της ΕΛΑΣ
- Στο τελωνείο Ευζώνων οι αγρότες – Μέχρι ποιά ώρα αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του
- Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ δηλώνει ότι το κίνημά του στηρίζει τη διπλωματική προσέγγιση Βηρυτού-Ισραήλ
- Συμφωνία της Meta με ΜΜΕ για την ενσωμάτωση του περιεχομένου τους στην Meta AI
- Ένας… διαφορετικός Άγιος Βασίλης έρχεται φέτος στην Ευρώπη, vid
- Μαρινάκης για αγρότες: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος τη στιγμή που λαμβάνουν χώρα σοβαρά επεισόδια
- Παραγωγή μαχητικών Su-57 και πυρηνικού καυσίμου στην Ινδία θέλουν οι Ρώσοι
- Η πικρή αλήθεια για τους χειμώνες που έρχονται στην Ευρώπη – Video
- Το Ιράν διεξήγαγε στρατιωτικά γυμνάσια, εκτοξεύοντας βαλλιστικούς πυραύλους σε προσομοιωμένους στόχους, vid









