ΣΥΡΙΖΑ σε Πιερρακάκη για ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: «Για ό,τι φέρνετε δεν υπάρχει Αντίχριστος! ΌΛΟΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ», vid

Συλλεκτικό απόσπασμα!

Συριζαίος παραδέχεται…Νεοδημοκράτη Υπουργό για τον τρόπο που τα….”ΤΡΕΧΕΙ” όλα!

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ Υπουργός και νυν Συριζαίος βουλευτής, Γιάννης Ραγκούσης, μίλησε από το βήμα της Βουλής για την ψηφιακή ταυτότητα και την Κάρτα του Πολίτη.

Με μία δόση…παραπόνου, ο ίδιος απευθυνόμενος στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, σημείωσε πως ξαφνικά από τότε που ανήλθε ξανά η ΝΔ στην εξουσία σταμάτησαν ως δια μαγείας όλες οι αντιδράσεις που είχαν να κάνουν με τις ταυτότητες-πορτοφόλι και την κάρτα του πολίτη.

Ακολουθούν αυτούσια τα λόγια του κ. Ραγκούση:

«Το τι γινόταν στη χώρα το 2010, το 2011 ή και αργότερα όταν τολμούσες να πεις οτιδήποτε σχετικό με ηλεκτρονική διακυβέρνηση και κάρτα πολίτη δεν περιγράφεται! Από τις πάσης φύσεως παραεκκλησιαστικές οργανώσεις, ανορθολογικές και συνωμοσιολογικές οργανώσεις οι οποίες όλως ξαφνικά ΣΙΩΠΗΣΑΝ!

Από τότε που κυβερνάει η ΝΔ δεν υπάρχει ούτε αντίχριστος σε ό,τι κάνετε ούτε 666! Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει! Εμείς δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στη χώρα!».

Τα παραπάνω τα ξεστομίζει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και συνεπώς εκφράζουν το ίδιο το κόμμα!!

Ο ίδιος στη συνέχεια εξιστόρησε και μία προ ετών άγνωστη πτυχή για τον περιβόητο νόμο περί ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (που έστρωσε τον δρόμο για τις ταυτότητες του Πιερρακάκη).

Ο σχετικός νόμος επρόκειτο να πάρει τον αριθμό 3966, με τον κ. Ραγκούση να μεσολαβεί ο ίδιος για να μην…παρερμηνευτεί και τον συσχετίσουν με το βιβλικό 666:

(ΦΩΤΟ:intime)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί