Τις Βούτες Ηρακλείου επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου και το μέλος της Π.Γ. του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπου μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μπάμπη Αλογδιανάκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ηρακλείου Γιώργο Σησσαμάκη, κλιμάκιο επιστημόνων, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ και κατοίκους του χωριού είδαν τα σπίτια και τους δρόμους που έχουν ρήγματα.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εννιά σπίτια έχουν εκκενωθεί και η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμαναν ότι πρέπει να υπάρξει συντονισμός των αρμόδιων αρχών για τις περαιτέρω ενέργειες και στήριξη των κατοίκων σε ό,τι χρειάζονται στη βάση πάντα και των υποδείξεων των επιστημόνων.
(ΑΠΕ – ΜΠΕ / photo: eurokinisso)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μετρό Νέας Υόρκη vs μετρό Μόσχας! Δείτε απλά το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε
- Black Rabbit: Το σκοτεινό δράμα με τους Jason Bateman και Jude Law είναι ο άξιος “διάδοχος” του Ozark
- Ο Τραμπ είπε πως διαφωνεί με τον Στάρμερ στο θέμα της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
Κύρια Θέματα

















