Συρεγγέλα: Γίνονται προσπάθειες και με το καλάθι του νοικοκυριού και με τη μόνιμη μείωση τιμής και με την αύξηση του διαθεσίμου εισοδήματος

Στις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της ακρίβειας αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικού τομέα Αττικής Μαρία Συρεγγέλα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται στην κοινωνία αφού και η ίδια κινείται στην αγορά και κάνει τα ψώνια για την οικογένεια της στο σούπερ μάρκετ. «Το πιο σημαντικό είναι αυτό, να ακούς και τα παράπονα και να μην θεωρείς ότι όλα είναι τέλεια. Σαφώς όλα δεν είναι τέλεια. Αλλά τουλάχιστον γίνονται προσπάθειες και με το καλάθι του νοικοκυριού και με τη μόνιμη μείωση τιμής και με την αύξηση του διαθεσίμου εισοδήματος. Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αλλά το θέμα είναι ότι προσπαθούμε και ότι είμαστε πάνω από το πρόβλημα».

«Ευχή είναι να είμαστε περισσότερο ενωμένοι και ενωμένες ως πολίτες αυτής της χώρας και όλα τα κόμματα σε βασικά πράγματα. Και επειδή έρχονται και ευρωεκλογές οι άνθρωποι αυτοί που θα πάνε εκεί να παίζουν για τη φανέλα της χώρας και να μην μεταφέρουν εσωτερικές διαδικασίες ή προβλήματα που μπορεί να έχουμε εδώ μεταξύ μας. Εκεί να παίζουμε για την Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλους!» είπε η κ. Συρεγγέλα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί