Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Οι λοιπές τακτικές πληρωμές από τον e- ΕΦΚΑ

Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 η καταβολή για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται την Τρίτη (30/8). Σήμερα, αναμένεται να πιστωθούν συνολικά 39 εκατ. ευρώ σε 189.000 δικαιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Οι ημερομηνίες και για τους υπόλοιπους συνταξιούχους
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Την Τρίτη 30 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Λοιπές τακτικές πληρωμές
Ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 22-26 Αυγούστου περιλαμβάνει, 17 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 730 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα καταβληθούν επίσης 13,5 εκατ. ευρώ σε 46.715 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).
10.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 20 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

newsbeast/ intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί