• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συντάξεις Απριλίου: Ξεκινούν οι πληρωμές ανά Ταμείο – Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Συντάξεις Απριλίου: Ξεκινούν οι πληρωμές ανά Ταμείο – Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

money pexels2
Συντάξεις Απριλίου: Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες για τις πληρωμές στις συντάξεις ανά Ταμείο

Λεφτά στους λογαριασμούς τους θα δουν από σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου οι δικαιούχοι συνταξιούχοι για τον μήνα Απρίλιο. Σήμερα, ξεκινούν να πληρώνονται οι συντάξεις Απριλίου και πρώτοι πληρώνονται οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ (ανάλογα με τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους), ενώ οι πληρωμές θα έχουν ολοκληρωθεί έως την Τρίτη, 30 Μαρτίου.

Σημειώνεται πως η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων γίνεται την ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Εργασίας σε συνεργασία με τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις πληρωμές στις συντάξεις ανά Ταμείο:
Στις 24 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
Στις 26 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Στις 29 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
Στις 30 Μαρτίου 2021 θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ–ΜΜΕ και ΔΕΗ.

newsitamea/ photo pexels