Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε, αφού μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου σήμερα, ότι η Ουάσιγκτον είναι προβληματισμένη με την ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είπε ότι οι ΗΠΑ δεν μένουν ασυγκίνητες μπροστά στην οδύνη των ανθρώπων στη Γάζα, όπου δεν έχει παραδοθεί καμία ανθρωπιστική βοήθεια από τις 2 Μαρτίου.
Επιπλέον, ο Μάρκο Ρούμπιο είπε σήμερα πως είναι ανοικτός σε κάθε νέα ιδέα που θα επέτρεπε την παράδοση της βοήθειας στη Γάζα, αφού ένα σχέδιο που στηρίζουν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχει δεχθεί σφοδρή κριτική.
«Είμαστε ανοικτοί σε μια εναλλακτική εάν κάποιος έχει μία καλύτερη. Τασσόμαστε υπέρ κάθε βοήθειας που μπορούμε να συγκεντρώσουμε χωρίς η Χαμάς να μπορέσει να την κλέψει από τον πληθυσμό», ανέφερε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηχανικός φτιάχνει ιπτάμενη ομπρέλα που μπορεί…να σας ακολουθεί παντού! vid
- Τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Στην Τιμισοάρα το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τρίτο τραυματία
- Η Σάρον Όσμπορν «σκέφτεται σοβαρά» να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Μπέρμιγχαμ
- Κέρκυρα: Αυξημένες κατά 20,3% φέτος οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του νησιού
- Ρωσικό εφηβικό συγκρότημα βρήκε έξυπνο τρόπο να γίνει viral στο διαδίκτυο! vid
- Μυστηριώδης θάνατος για τον γνωστότερο από τους γιούς του Μουάμαρ Καντάφι
- Βίντεο του Γ.Γ. ΝΑΤΟ από τα… αποκαΐδια ουκρανικού εργοστασίου παραγωγής ενέργειας, vid
- Στο 1ο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 26χρονο αλλοδαπό
- Ανένδοτος ο Νετανιάχου για την επόμενη μέρα της Γάζας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΜΙΣΘΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΕ
ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΕΙΣΦΟΡΕΣ
ΑΚΙΝΗΤΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ









