Συνολικά 190 τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Ακόμη ένας άνθρωπος που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό στην Ελλάδα κατέληξε. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται μία γυναίκα ηλικίας 71 ετών με υποκείμενα νοσήματα υπέκυψε στο βράδυ της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, ανεβάζοντας τα θύματα του Covid-19 στη χώρα μας ανέρχονται στα 190, με επτά εξ αυτών να προέρχονται από τον Εχίνο. Σύμφωνα με την ενημέρωση […]

Ακόμη ένας άνθρωπος που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό στην Ελλάδα κατέληξε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται μία γυναίκα ηλικίας 71 ετών με υποκείμενα νοσήματα υπέκυψε στο βράδυ της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, ανεβάζοντας τα θύματα του Covid-19 στη χώρα μας ανέρχονται στα 190, με επτά εξ αυτών να προέρχονται από τον Εχίνο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ το απόγευμα της Παρασκευής, τα κρούσματα στην Ελλάδα ήταν 3.237, εκ των οποίων το 55.0% αφορά άνδρες. 707 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1813 (56.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επιπλέον, δέκα συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 73 ετών. 3 (30.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 80.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί