Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 20, 21 και 22 ετών, που κατηγορούνται για κλοπή μοτοσυκλέτας(τύπου γουρούνα)και απείθεια. Επιπλέον σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να επιβαίνουν σε τετράτροχη μοτοσυκλέτα (τύπου γουρούνα) και να προβαίνουν σε επικίνδυνους ελιγμούς και αφού ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι μεσημβρινές ώρες χθες οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα από χώρο στάθμευσης σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά.
Η μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και σχηματίστηκε σε βάρος του σχετική δικογραφία με την προανάκριση να διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Μ. Λαμπαθάκη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η φράση του Πεσκόφ για την Κάλας μάλλον τα λέει όλα
- Ανατροπή! Η Δεξιά των ΗΠΑ θα δώσει χρήμα στον ΟΗΕ και άρα θα έχει απαιτήσεις
- Τι είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε σχέση με τα εισοδήματα των ενστόλων
- Συμβούλιο Ειρήνης: Με… Guns N’ Roses καλωσόρισε τους ξένους ηγέτες ο Τραμπ, vid
- Ο Νετανιάχου προειδοποίησε το Ιράν
- Μεγάλη άνοδο παρουσιάζουν οι τιμές του αμερικανικού πετρελαίου λόγω του φόβου μιας επίθεσης στο Ιράν
- Τραμπ σε όσους είπαν “όχι” στο Συμβούλιο Ειρήνης»: «Μην μου το παίζετε καλοί» – Το μήνυμα σε Ιράν, vid
- Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας για τη σύνοδο για την A.I. που έκανε αίσθηση (Vid)
- «Είναι μία ζούγκλα»: Τα… «γυρίζει» τώρα ο Μακρόν μετά τον σάλο για την ελευθερία λόγου, vid
- Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δεχθεί εμπλουτισμένο ουράνιο από το Ιράν









