Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνελήφθη συνοριοφύλακας, ο οποίος αφαιρούσε χρηματικά μικροποσά (10 και 20 ευρώ) από συναδέλφους του σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία συναδέλφου του συλληφθέντος, οποίος αντελήφθη ότι του έλειπαν 20 ευρώ, ενώ ακόμα μία φορά είχε ερευνηθεί το σακίδιό του χωρίς να κλαπεί κάτι, όταν ήταν βάρδια μαζί με τον κατηγορούμενο, γι’ αυτό κατέφυγε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, με εισαγγελική άδεια, παγίδευσαν με ηλεκτρονικά μέσα τον χώρο της συγκεκριμένης υπηρεσίας και έτσι διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.
Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, όταν προχώρησε στην αφαίρεση 10 ευρώ από συνολικό ποσό 95 ευρώ που είχε προσημειωθεί για αυτόν τον σκοπό και είχε τοποθετηθεί στο σακίδιο αστυνομικού, ενώ επιχείρησε να κλέψει 50 ευρώ από άλλον συνοριοφύλακα, αλλά χωρίς επιτυχία.
Στους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ ο συνοριοφύλακας ομολόγησε 30 μικροκλοπές από σακίδια συναδέλφων του και -όπως είπε- το έκανε γιατί ήταν εθισμένος στον διαδικτυακό τζόγο. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το σόου συνεχίζεται! Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν διορία για τερματισμό του πολέμου μέχρι τον Ιούνιο
- Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Η ενότητα της ορθοδοξίας στις ΗΠΑ δοκιμάζεται
- Αρχισυντάκτρια RT: «Είμαστε μία από τις λίγες πραγματικά ανεξάρτητες χώρες», vid
- Πικέρμι: Νεκρός 51χρονος πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή στη Λ. Μαραθώνος
- ΗΠΑ-Ιράν: Δεν έχει ακόμα οριστεί ημερομηνία για τον επόμενο γύρο συνομιλιών, σύμφωνα με την Τεχεράνη
- Ζελένσκι: Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 400 drones, 40 πυραύλους μέσα στη νύχτα
- Καναδή έγινε viral: Ξέχασε τα ακουστικά εν πτήσει…Τώρα τα παρακολουθεί σε όλο τον κόσμο!
- Τα μηνύματα Δένδια στο 1ο «The India-Eu Forum» στην Ινδία
- Είδος πολυτελείας το κρέας με αύξηση τιμής πάνω από 13% σε σχέση με πέρυσι – Απλησίαστο το μοσχαρίσιο
- Η Οδησσός στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας









