Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθη ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, σήμερα Πέμπτη (1/7) στην περιοχή του Ζωγράφου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς στην περιοχή του Ζωγράφου το βράδυ της Πέμπτης (1/7) ο Χρήστος Παππάς, το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Ήταν Καταζητούμενος για 9 μήνες


Τον Οκτώβριο του 2020 ο Χρήστος Παππάς είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης αλλά διέφυγε της σύλληψης και καταζητούνταν μέχρι σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, είχε δηλώσει στις 22 Οκτωβρίου 2020 ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή του για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου επέλεξε να μην παρουσιαστεί στις Αρχές μετά την καταδικαστική απόφαση και η Ελληνική Αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνες σε πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να είχε καταφύγει.

Οι αρχές είχαν προχωρήσει σε έρευνες σε δύο σημεία και οικήματα στην Αλβανία που ο Χρήστος Παππάς είχε επαφές και ταξίδια στο παρελθόν. Ωστόσο, στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούσαν ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έχει διαφύγει από την Ελλάδα.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί