Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και δισκίων «ECSTASY» στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.
Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ ύστερα από ανάλυση στοιχείων και δημιουργία «προφίλ» ατόμων (profiling), κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του κατηγορούμενου στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού.
Ειδικότερα, κατελήφθη να κατέχει κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 840 γραμμαρίων, καθώς και 4.770 περίπου δισκία «ECSTASY», τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα είδη ρουχισμού και υποδημάτων εντός αποσκευής. Επιπλέον, κατασχέθηκε και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σχέδιο δράσης από την ρωσική κυβέρνηση: Στόχος η δημογραφική βελτίωση της χώρας
- Τερματοφύλακας στην Τουρκία έπινε… τσάι εν ώρα αγώνα για να ζεσταθεί! vid
- Το τρένο επιστρέφει στη Δράμα μέσα από τον φωτογραφικό φακό – Η σιδηροδρομική ιστορία παραμένει ζωντανή
- «Marty Supreme»: Ιστορικό ρεκόρ για τον Τίμοθι Σαλαμέ και την A24 στο χριστουγεννιάτικο box office
- Εικόνες παρακμής στην «πρωτεύουσα» της Ε.Ε., Vid
- Νέο μακελειό στον Ισημερινό: Έξι νεκροί και τρεις τραυματίες σε έφοδο ενόπλων σε πλαζ
- Λαμίν Γιαμάλ: “Το αφεντικό στο σπίτι είναι η μάνα μου” – Τα γέλια του Ρονάλντο, vid
- Ξεκίνησε τα «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν η Κίνα
- Κλιμακώνουν οι αγρότες στο μπλόκο του Μπράλου – Δίωρος αποκλεισμός παραδρόμων και επαρχιακού δικτύου
- «Ξερόκρυο» στη Μακεδονία: Πού έδωσε -9 το θερμόμετρο – Πάνω από 140 κλήσεις για πτώσεις δέντρων









