Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και δισκίων «ECSTASY» στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.
Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ ύστερα από ανάλυση στοιχείων και δημιουργία «προφίλ» ατόμων (profiling), κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του κατηγορούμενου στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού.
Ειδικότερα, κατελήφθη να κατέχει κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 840 γραμμαρίων, καθώς και 4.770 περίπου δισκία «ECSTASY», τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα είδη ρουχισμού και υποδημάτων εντός αποσκευής. Επιπλέον, κατασχέθηκε και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα τρία αεροπλανοφόρα της Κίνας στέλνουν το μήνυμα εκεί που πρέπει
- Κροατία: Νέα συντριβή τουρκικού αεροσκάφους – Νεκρός ο πιλότος
- Μήπως αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο;
- Εκπαιδευτικά ρομποτάκια σε τάξεις νηπιαγωγείου σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κομοτηνή
- Βρετανία: Παρά τα σκάνδαλα του αδελφού του Άντριου, ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει αύριο τα γενέθλιά του
- «Operation Endgame»: Europol και ΕΛΑΣ συνέλαβαν στην Αθήνα τον “εγκέφαλο” δικτύου κυβερνοεπιθέσεων
- Αυτά είναι τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
- Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρά δύο παιδιά από τροφική δηλητηρίαση ενώ ήταν σε διακοπές με τους γονείς τους
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης πήρε χάρη στην Οκλαχόμα, λίγο πριν εκτελεστεί
- Αυξάνεται κατά 490 εκατ. ευρώ το «Εξοικονομώ 2025» – Έχουν υποβληθεί περίπου 55.000 αιτήσεις μέχρι σήμερα









