Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μια ομάδα ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσε χθες το απόγευμα περιπολία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα εντόπισε ένα όχημα με τέσσερεις επιβαίνοντες που κινούνταν ύποπτα και έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος όμως δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά το όχημα προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και ακινητοποιήθηκε.
Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες κατέβηκαν από το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν, καταφέρνοντας να συλλάβουν ένα εξ αυτών.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όπλο που πέταξε ένας εκ των επιβατών σε ένα κάδο σκουπιδιών, ενώ ακόμα ένα όπλο εντοπίστηκε εντός του οχήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6.50 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις στους πολίτες
- Χρηματοδότηση έως 40.000 ευρώ για startups/ΜμΕ που καινοτομούν στον τομέα των φυτικών πρωτεϊνών
- Δήλωση Μελόνι μετά τα χθεσινά επεισόδια: «Εχθροί της Ιταλίας, διαδηλώνουν κατά των Ολυμπιακών Αγώνων»
- Άκης Σκέρτσος: Επιβεβλημένη η επίτευξη συναίνεσης στη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Επεισοδιακή καταδίωξη χθες βράδυ στον Άγιο Δημήτριο – Συνελήφθη 17χρονος
- Σεισμός μεγέθους 5,5 Ρίχτερ στην Κούβα
- Τα πράγματα που πρέπει πάντα να ελέγχετε στο σπίτι σας όταν επανέρχεται το ρεύμα μετά από διακοπή
- Η «δεύτερη ευκαιρία» του Τραμπ στον Μητσοτάκη για τον «νέο ΟΗΕ» που στήνει
- Super Bowl: Aπόψε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς! Σόου και συναυλίες, vid
- Ο Ζελένσκι επιβάλλει… κυρώσεις σε ξένους κατασκευαστές που βοηθούν τη Ρωσία









