Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, περίπου στις 23:20 χθες ,αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης εντόπισαν ένα όχημα, που είχε κλαπεί την προηγούμενη μέρα από το Μαραθώνα, και έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος, όμως, δεν σταμάτησε αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στην οδό Αφανών Ηρώων, όπου ο 27χρονος παράτησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σμύρνης. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για κλοπή και απείθεια.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς»
- «Αρκετά πια»! Ο Μεντβέντεφ ζήτησε εδώ και τώρα σκληρά αντίποινα κατά του Ουκρανονάτο
- Οι ισραηλινές αρχές θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στη Γάζα σε 37 ΜΚΟ
- Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη με παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
- Έξαλλοι οι θαυμαστές του Stranger Things! “Κράσαρε” το Netflix στο τελευταίο επεισόδιο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Με λόγια του αρχαίου λυρικού ποιητή Σιμωνίδη του Κείου οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί! Σοκαριστικός ο απολογισμός του χτυπήματος εναντίον της Χερσώνας
- Μ. Θεμιστοκλέους: “Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, όμως η μεγάλη αλλαγή έγινε στον COVID”
- Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Εκατό αντικείμενα αποκτούν φωνή και αφηγούνται το παρελθόν
- Το τρυφερό φιλί του Κώστα Καραμανλή στη Νατάσα Παζαΐτη και οι ευχές για “Καλή Χρονιά”









