Συνελήφθη 23χρονος μετά από καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου ένας 23χρονος μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 22:10 στην οδό Αιγαίου αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν σήμα σε οδηγό μοτοσυκλέτας να σταματήσει για έλεγχο.

Ωστόσο εκείνος δεν υπάκουσε τις εντολές των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Στη συνέχεια ο 23χρονος στη συμβολή της οδού Αιγαίου με την οδό Δαρδανελίων παράτησε την μοτοσυκλέτα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς λίγο παρακάτω και συνελήφθη.

Κατά τον σωματικό έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα κατσαβίδι.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Σμύρνης, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απείθεια.

AΠΕ-ΜΠΕ/ photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί