Συνεδριάζουν οι επιτροπές Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου του ΟΑΣΠ, στην Πολιτική Προστασία, προκειμένου να εξεταστούν τα νέα δεδομένα για τη σεισμική δραστηριότητα στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού και να αποφασιστούν οι απαραίτητες επιχειρησιακές δράσεις.
Σημειώνεται ότι σήμερα μετά τη συνεδρίαση των επιτροπών μεταξύ άλλων αναμένεται και η απόφαση για τα σχολεία σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ιρανοί στέλνουν δεύτερο πολεμικό πλοίο στη Σρι Λάνκα μετά τον τορπιλισμό φρεγάτας από αμερικανικό υποβρύχιο
- Ταγιάνι: «Είμαι σε διαρκή επαφή με τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών – Κίνδυνος διεύρυνσης της σύρραξης»
- ΙΣΘ: Η παχυσαρκία δεν αντιμετωπίζεται με συμβουλές όπως «φάε λιγότερο και κινήσου περισσότερο» – Ανοιχτή εκδήλωση στις 7/3
- Η Τουρκία παρακολουθεί τις κινήσεις των Κούρδων! Υπάρχει μεγάλος φόβος
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η οδική ασφάλεια είναι καθημερινή ευθύνη» – Σήραγγα κάτω από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Νέο Ηράκλειο»
- Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο δεξαμενόπλοιο αγκυροβολημένο στο Κουβέιτ
- Τέσσερα ξένα πανεπιστήμια κατέθεσαν αίτηση για άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας παραρτήματος στην Ελλάδα
- Κ. Τσουκαλάς: «Το μεγάλο φαγοπότι της συμβουλοκρατίας που εκτυλίσσεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
- Boυλή: Την προσεχή Τρίτη το πόρισμα της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Κυπριακά ΜΜΕ: Ο Βρετανός ΥΠΑΜ μεταβαίνει στην Κύπρο









