Το δικαστήριο αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου ζητώντας από τον μέχρι πριν λίγο καιρό επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου να δηλώσει την θέση του έναντι σε όσα του καταλογίζονται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, και ενός ενήλικα άνδρα.
Ο καλλιτέχνης από την πρώτη στιγμή αρνείται τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψη και προσωρινή του κράτηση πριν έναν χρόνο, ισχυριζόμενος πως όλη η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και σχετίζεται με την αντιπαράθεση που έχει επί σειρά ετών με την Διοίκηση του Σωματείου Ηθοποιών.
Κατά την έναρξη της δίκης στην δικαστική αίθουσα βρέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις καταγγέλλοντες, με τον τέταρτο να βεβαιώνει το δικαστήριο πως θα είναι παρών όταν κληθεί να καταθέσει.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Είστε η αιτία που συνεχίζω”: Ο Γονίδης ετοιμάζει νέο τραγούδι και μας δίνει μια πρώτη γεύση, vid
- Με μεγάλη προσοχή θα ακούσουν τον Τραμπ που θα μιλήσει στην ετήσια σύνοδο του Νταβός
- Σε «ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το blackout σε συχνότητες του FIR Αθηνών – Τι αναφέρει το πόρισμα
- Έπαιζε για 20 χρόνια τα ίδια νούμερα στο λόττο και κέρδισε πάνω από 32 εκατ. ευρώ: “Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια”
- Σοκ για 13χρονη στην Πετρούπολη: 31χρονος προσπάθησε να τη βιάσει και να τη ληστέψει – Πώς γλίτωσε
- Χατζηδάκης: «Είμαστε δημοκρατία, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι του κατεβαίνει»
- Σοκ στην Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή της χρονιάς- Επιχείρηση για τον εντοπισμό του
- Αύριο Τετάρτη νέα σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών
- Οι ΗΠΑ παρέδωσαν στρατιωτικό υλικό στη Νιγηρία για στήριξη στον αγώνα της χώρας κατά των τζιχαντιστών
- Τα 9 «βαρίδια» που χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου τη νέα χρονιά









