Το δικαστήριο αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου ζητώντας από τον μέχρι πριν λίγο καιρό επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου να δηλώσει την θέση του έναντι σε όσα του καταλογίζονται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, και ενός ενήλικα άνδρα.
Ο καλλιτέχνης από την πρώτη στιγμή αρνείται τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψη και προσωρινή του κράτηση πριν έναν χρόνο, ισχυριζόμενος πως όλη η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και σχετίζεται με την αντιπαράθεση που έχει επί σειρά ετών με την Διοίκηση του Σωματείου Ηθοποιών.
Κατά την έναρξη της δίκης στην δικαστική αίθουσα βρέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις καταγγέλλοντες, με τον τέταρτο να βεβαιώνει το δικαστήριο πως θα είναι παρών όταν κληθεί να καταθέσει.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσία: Καταρρίφθηκαν 21 ουκρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στην Πάρνηθα
- Με ατζέντα… F-35 πηγαίνει να δει τον Τραμπ ο Ερντογάν
- Το είπε και το έκανε ο Τραμπ! Ξεκινά στις ΗΠΑ η «μάχη» κατά της πέμπτης φάλαγγας
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Σεπτεμβρίου
- Απόψε το τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν επί αμερικανικού εδάφους
- Ο κορυφαίος Τζόκοβιτς κάνει προπόνηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο
- Το ChatGPT δεν μπορεί να λύσει το κλασικό μαθηματικό πρόβλημα του Σωκράτη!
- Η εικόνα που αναπτέρωσε το ηθικό των δεξιών στις ΗΠΑ και φούντωσε τις φήμες! Video
- Χαμός και για την Μολδαβία! Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΓΙΟΡΤΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

συμβουλιο της επικρατείας

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

ΕΜΠΟΡΙΟ

ΔΑΝΕΙΑ

ΔΥΠΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΚΑΙΡΟΣ
