“Όχι” Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη! Η συνάντηση στο γραφείο του Φάμελλου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με την Έφη Αχτσιόγλου η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλου.

Στο γραφείο είχαν μείνει οι δυο τους και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία άλλων προσώπων, ούτε και του Σωκράτη Φάμελλου.

«Όχι» από την Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε στην Έφη Αχτσιόγλου να αναλάβει όποιον τομέα επιθυμεί, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Η κυρία Αχτσιόγλου φέρεται να είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι «στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θέλω να αναλάβω θέση. Δεν έχω την ενέργεια αυτή τη στιγμή. Ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι», επικαλούμενη τον μεγάλο φόρτο εργασίας που είχε η προεκλογική μάχη για τις εσωκομματικές εκλογές.


Μετά το «όχι» της Αχτσιόγλου, η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να παραμείνει τομεάρχης Οικονομικών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο, όπου και ανακοίνωσε την απόφασή του να παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η συνάντηση αυτή με την Έφη Αχτσιόγλου δεν είχε ανακοινωθεί και θεωρείται βήμα προσέγγισης των δυο πλευρών. 

(με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί