Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι οι 11 επιβάτες, που συνελήφθησαν και κρατούνται στο λιμεναρχείο της Τήνου, μετά το χθεσινό έντονο επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Express» που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα.
Τα 3 άτομα από τα 14 ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθερα.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαπληκτισμός φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούν πολύ φασαρία.
Μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσμα το πλοίο «Super Express» να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.
Tο πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Ραφήνα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Πάπας απευθύνει έκκληση για εκεχειρία: «Εδώ και δύο εβδομάδες, οι άνθρωποι της Μ. Ανατολής υποφέρουν»
- Καλαμαριά: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα – Κρατείται ο ένας εξ αυτών
- Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός από το European Heritage Hub
- Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας εκτιμά πως ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει εντός λίγων εβδομάδων
- Αραγτσί: Ο πόλεμος δεν θα τελειώσει παρά μόνο όταν το Ιράν θα είναι “βέβαιο” ότι δεν θα ξανασυμβεί
- Ο ΙΣΑ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για αντικειμενική κοστολόγηση ιατρικών πράξεων και εξετάσεων
- Ανάρτηση ΥΠΕΝ Σ. Παπασταύρου για την συμπλήρωση ενός χρόνου στο υπουργείο
- ΕΦΕΤ για Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Στο επίκεντρο ασφάλεια προϊόντων και εμπιστοσύνη καταναλωτών
- Λίβανος: Ήγετικό στέλεχος της παλαιστινιακής Χαμάς σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα
- Πόλεμος στο Ιράν: Το Ισραήλ εγκρίνει “έκτακτο” κονδύλι στον προϋπολογισμό









