Στον απόηχο των επεισοδίων στην Θεσσαλονίκη, ένταση επικράτησε στο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικούς μέσου ενημέρωσης, σημειώθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ δυο μαθητών του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το επεισόδιο παραλίγο να μετατραπεί σε σύρραξη αλλά χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο τα πνεύματα ηρέμησαν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας από τους δύο μαθητές είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και τραυματίστηκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ενώ πρώτες βοήθειες του παρήχαν μαθήτριες οι οποίες βρίσκονται στο σημείο καθώς φέρει ανοικτό τραύμα και θα χρειαστεί ράμματα.
Δείτε βίντεο:
Κάποιοι θέλουν να βάλουν «μπουρλότο» στην κοινωνία, ίσως για να προετοιμάσουν το έδαφος για «ΣΚΛΗΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ», με πρόσχημα τους ίδιους.
Σημειώνεται πως χθες ένας, κατά πάσα πιθανότητα, αριστεριστής, προχωρημένης ηλικάς, απείλησε μαθητή πως θα τον βρουν σε χαντάκι.
Δείτε επίσης βίντεο με μαθήτρια του ΕΠΑΛ να αποκαλεί «αναρχοάπλυτους» τους εξωσχολικούς αριστεριστές φοιτητές και να τους ρωτά «αντιφασιστική πορεία με κράνη και σίδερα;;;»:
Με πληροφορίες από thebest. gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα και αποτροπής αυξήσεων στα τρόφιμα ζητά ο Κ. Αρβανίτης
- Βραζιλία: Βελτιώνεται η υγεία του πρώην προέδρου Μπολσονάρου – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική
- Περού: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός Μιράγιες
- Ν. Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον επισιτισμό – Ωφελημένοι 400.000 εργαζόμενοι
- Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων αιτήσεων ωφελούμενων εργαζομένων για τη νέα δράση κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγορεί τον Ισημερινό ότι βομβάρδισε παραμεθόριες περιοχές της χώρας
- Κ. Χατζηδάκης: 5,3 δισ. για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές – Ποιοι θα ωφεληθούν
- «Πολύ μεγάλος παίκτης» η Ρωσία – Τα γεγονότα αποκάλυψαν την πραγματικότητα
- Το Ισραήλ λέει πως θα βρει και θα εξουδετρερώσει τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ
- Κι όμως, μια πολυεδρική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να γίνει λεία σφαίρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (BINTEO)









