Ομάδα δεκάδων αλλοδαπών, πιθανώς Αφγανικής καταγωγής, επιτέθηκε άγρια κατά τριών νεαρών (ηλικίας 19 έως 22) στο χωριό Αγριάνη Σουφλίου τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.
Οι νεαροί κατήγγειλαν πως ενώ επέστρεφαν στην Αγριάνη από γάμο φίλου τους την «έπεσαν» πάνω από 30 αλλοδαποί οι οποίοι ξεπετάχτηκαν από διάφορες μεριές του επαρχιακού δρόμου!
Καθώς κάθισαν στην πλατεία του χωριού τους προκειμένου να καταναλώσουν τα φαγώσιμα που είχαν πάρει κατά τον γυρισμό τους από φούρνο της περιοχής, οι νεαροί τότε αντιλήφθηκαν πως οι δεκάδες αλλοδαποί έρχονταν απειλητικά προς το μέρος τους!
Παρά το αρχικό σοκ, κατάφεραν να μπουν γρήγορα στο αμάξι τους, ενώ στην προσπάθειά τους να φωνάξουν κάποιον συγχωριανό τους για βοήθεια, ορισμένοι από τους αλλοδαπούς πετάχτηκαν μπροστά στο αμάξι των τριών νεαρών, δίχως όμως να προκαλέσουν κάποιον τραυματισμό.
Μέσα στα επόμενα λεπτά και αφού κατάφεραν μετά κόπων και βασάνων να ξεφύγουν από τον όχλο, ειδοποίησαν τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πρωτοκκλησίου-Αγριάνης Αλή Σαλή Ογλού για το περιστατικό και με τη σειρά της την αστυνομία.
Μη έχοντας ξημερώσει ακόμη, οι δεκάδες εξαγριωμένοι αλλοδαποί έτσι όπως ξεπρόβαλαν ξαφνικά κατά τον ίδιο τρόπο «χάθηκαν» μέσα στο σκοτάδι .
Πρόεδρος Πρωτοκκλησίου-Αγριάνης: «Η κατάσταση πλέον ξεφεύγει και γίνεται επικίνδυνη»
Την κραυγή αγωνίας των κατοίκων του χωριού, που ως επί το πλείστον είναι Έλληνες μουσουλμάνοι, μετέφερε στο 2020net.gr ο πρόεδρος του Πρωτοκκλησίου- Αγριάνης Αλή Σαλή Ογλού, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό και προσθέτοντας:
«Τρέμει η καρδιά μας καθημερινά με όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνούν από το ποτάμι και έρχονται στο χωριό μας. Μέχρι πρόσφατα τους βλέπαμε με συμπάθεια αφού δεν δημιουργούσαν προβλήματα και ήταν φιλήσυχοι. Μετά το χθεσινοβραδινό φοβόμαστε πολύ.
Αυτήν την περίοδο μαζεύουμε τα καπνά και πηγαίνουμε στις 3 τα ξημερώματα τις γυναίκες στα χωράφια για το μάζεμα των φύλλων. Μένουν μόνες τους αφού οι άνδρες έχουν να πάνε και αλλού. Δουλεύουν μόνο με ένα φακό στο κεφάλι και μαζεύουν φύλλο φύλλο τον καπνό. Φανταστείτε να εμφανισθούν μπροστά τους αυτοί οι δεκάδες μετανάστες…»
(ΦΩΤΟ:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ είπε πως διαφωνεί με τον Στάρμερ στο θέμα της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους
- Black Rabbit: Το σκοτεινό δράμα με τους Jason Bateman και Jude Law είναι ο άξιος “διάδοχος” του Ozark
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα

















