Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» σε 42χρονη νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Κλειστά τα καταστήματα στον Τύρναβο λόγω πένθους


Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» σε 42χρονη νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.


Μέσα σε κλίμα οδύνης αποχαιρετούν σταδιακά συγγενείς και φίλοι τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Σήμερα (12:00), θα τελεστεί η κηδεία της 42χρονης Βάιας, νοσηλεύτριας στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30, ενώ ο καφές θα δοθεί στο κυλικείο του Κοιμητηρίου.

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάια, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Κλειστά καταστήματα στον Τύρναβο


Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12:00, που θα ψαλεί στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη 42χρονη.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας αλλά και στις οικογένειες όλων των θυμάτων.

(newsbeast. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί