Σύγκρουση τρένων: Νέα ανακοίνωση Hellenic Train – Στη διάθεση των νοσοκομείων η τράπεζα αίματος

Νέα ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη

Τραγικός είναι ο αριθμός νεκρών και τραυματιών από την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, με τους συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα να φτάνουν τους 32 ενώ στα νοσοκομεία νοσηλεύονται άλλοι 53.

Η Hellenic Train εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι διαθέτει στα νοσοκομεία την τράπεζα αίματος των εργαζομένων της.

«H Hellenic Train εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη στο ύψος του Ευαγγελισμού» αναφέρει στη νέα ανακοίνωσή της η εταιρεία ενώ θέτει στη διάθεση των νοσοκομείων την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους της.

«Το προσωπικό της Hellenic Train, που εργάζεται από την πρώτη στιγμή επί τόπου σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων, των τραυματιών και όλων των επιβατών» προσθέτει.

«Η Hellenic Train θέτει στη διάθεση των νοσοκομείων, στα οποία έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες του ατυχήματος, την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους της εταιρείας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών. Η εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης, ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό της μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η φροντίδα και η απρόσκοπτη ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

(newsbomb. gr / photo: intime)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί