Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε το πρωί μητέρα που κατηγορείται ότι βρισκόταν ως υποκινήτρια κατάληψης του Γυμνασίου – Λυκείου Βουκολιών, του δήμου Πλατανιά Χανίων.
Όπως μεταδίδουν τα κρητικά μέσα ενημέρωσης, η Διευθύντρια του Λυκείου και ο Διευθυντής του Γυμνασίου προχώρησαν σε μήνυση σε βάρος της γυναίκας για υποκίνηση της κατάληψης, αποτροπή μαθητών για χρήση μάσκας αλλά και για εξύβριση εκπαιδευτικών.
Ο εισαγγελέας την παρέπεμψε σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ωστόσο η δίκη της αναβλήθηκε για την Παρασκευή.
Η μητέρα σε δηλώσεις της, αρνείται ότι υποκίνησε εκείνη την κατάληψη των μαθητών παρόλο που δηλώνει αντίθετη με τον τρόπο που επιβάλλουν την μάσκα στα σχολεία και όχι με την μάσκα αυτή καθ΄αυτή.
«Δεν μπορώ να απειλούμαι από καθηγητές πως εγώ και το παιδί μου θα κολλήσουμε κορωνοϊό και θα πεθάνουμε», είπε μεταξύ άλλων.
Η μητέρα μάλιστα είπε σε δημοσιογράφο πως έκοψε τις δηλώσεις παιδιών, παρουσιάζοντας μόνο το τι είπαν οι καθηγητές, με γονείς που βρίσκονταν εκεί να την επικροτούν.
«Οι δάσκαλοι έχουν πάρει πολύ ζεστά τον ρόλο τους. Ο διευθυντής φοβάται για την φήμη του. Επιβάλλουν στα παιδιά να φορούν μάσκα και τα βάζουν ανά τμήμα. Αφού με την μάσκα δεν κολλάει γιατί τα βάζουν σαν στρατιωτάκια ανά τμήμα και όχι όλα μαζί για αγιασμό;», αναρωτήθηκε.
«Δεν αρνούμαι την μάσκα σαν μάσκα. Αρνούμαι τον τρόπο που την επιβάλλουν. Βάσει μελετών η μάσκα δεν προστατεύει. Θεωρείτε πως αυτή η μάσκα μας προστατεύει από τον κορωνοϊό;», είπε δείχνοντας αυτή που φορούσε.
«Παίζετε με τις ζωές και την υγεία των παιδιών μας;», αναρωτήθηκε.
Ένας δημοσιογράφος μάλιστα της «επιτέθηκε» λεκτικά: «Αν δεν σου αρέσει τι λέω μην με καταγράφεις», του απάντησε.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο