• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ο γιός μου αυτοκτόνησε, του ασκήθηκε ψυχολογική βία στον στρατό» – BINTEO

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ο γιός μου αυτοκτόνησε, του ασκήθηκε ψυχολογική βία στον στρατό» – BINTEO

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πατέρας του άτυχου 23χρονου που έχασε το Σάββατο τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά.


Όπως ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα του in.kefalonia.gr, ο γιός του αυτοκτόνησε, καθώς όπως τόνισε του είχε ασκηθεί έντονη ψυχολογική πίεση στον στρατό.

«Τον προέτρεψα να υπηρετήσει την πατρίδα. Δυστυχώς εκεί που πήγε του ασκήθηκε έντονη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς» είπε ο χαροκαμένος πατέρας.
Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις με σκοπό «όλοι αυτοί να πληρώσουν γιατί δεν θέλω να θρηνήσουν άλλα παιδιά όπως εγώ αυτό».

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί για την υπόθεση το ΙΧ που οδηγούσε ο 23χρονος στον Άγιο Κωνσταντίνο, Κεφαλονιάς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε. Μετά από μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, για τον εντοπισμό του ΙΧ στο βυθό της θάλασσας και με την συνδρομή δύτη ανασύρθηκε η σορός του.

Δείτε τη συγκλονιστική δήλωση του πατέρα: