• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συγκλονιστική μαρτυρία 55χρονου: «Πέρασα μαύρες στιγμές, έκλαιγα, έχω τρέξει σε δέκα μαραθώνιους – Ο ιός δεν θέλει μαγκιές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική μαρτυρία 55χρονου: «Πέρασα μαύρες στιγμές, έκλαιγα, έχω τρέξει σε δέκα μαραθώνιους – Ο ιός δεν θέλει μαγκιές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλά με μάκσα οξυγόνου...

«Μαύρες στιγμές» πέρασε ο 55χρονος ο μουσικός παραγωγός, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, από τον κορωνοϊό.

Ο Αλέξης Αλεξίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία που βιώνει τις τελευταίες 16 ημέρες τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός «δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε».

Ο κορωνοϊός ξεκίνησε με πυρετό, όπως αναφέρει.

 «Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω».

«Πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από την χαρά μου» προσθέτει για τις ημέρες που ακολούθησαν την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Ο κ. Αλεξίου είπε, επίσης, ότι «ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά και είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης».

Τέλος, έστειλε το μήνυμα ότι «ότι ο κορωνοϊός δεν θέλει μαγκιές. Πραγματικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές ρισκάρουν τη ζωή τους και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ».

Είχε αναφέρει πριν δυο μέρες σε ανάρτησή του:

«Από τις μοναδικές περιπτώσεις στην χώρα μας. Ναι έτυχε σε εμένα! Έχω αποφασίσει να μοιραστώ όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται κανείς να γνωρίζει από μια περιπέτεια τέτοιου μεγέθους για να βοηθήσω και άλλους ασθενείς που μπορεί να ζήσουν στα σκοτάδια που έζησα εγώ. Όχι ακόμη όμως. Θα έρθει η ώρα. Αυτό που θέλω να μοιραστώ τώρα είναι η απλή φράση μιας από τις ηρωίδες μου – τις νοσοκόμες μου – «Δεν μας ακούνε. Σας παρακαλώ γράψτε το κ. Αλεξίου βλέπετε εσείς τι τραβάτε. Ξέρετε καλά. Να μένει σπίτι ο κόσμος!». Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καθημερινούς ήρωες, τα αστέρια μας νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Θριάσιου που με ρίσκο τη ζωή τους (ναι τη ζωή τους!) και των δικών τους ανθρώπων εισέρχονται στο θάλαμο σε συχνή βάση για να εκτελέσουν το καθήκον τους!»