Συγκινητικό αντίο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στην 22χρονη αθλήτρια: «Καλό Παράδεισο Γεωργία μας»

Ανακοίνωση για τον ξαφνικό χαμό της 22χρονης αθλήτριας Γεωργίας Σολανάκη στην Κομοτηνή εξέδωσε το τμήμα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η 22χρονη Γεωργία Σολανάκη άφησε την τελευταία της πνοή στο πανεπιστημιακό στάδιο της Κομοτηνής, όπου πραγματοποιούσε προπόνηση αργά το απόγευμα της Τρίτης (14.06.2022) και η επίσημη αιτία θανάτου της είναι ανακοπή από αδικαιολόγητη αιτία.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πενθεί από τον αιφνίδιο θάνατο της φοιτήτριας – αθλήτριας στίβου. Λέει το «αντίο» της Σχολής προς τη νεαρή Γεωργία και εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια της προς την οικογένεια της άτυχης 22χρονης.

«Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του κλασικού αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3ο έτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με ειδικότητα τον κλασικό αθλητισμό και την Τρίτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…».

(newsit – φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί