Σε ισχύ είναι από νωρίς το πρωί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω του συλλαλητηρίου που έχει εξαγγελθεί για τις 11:00 στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο ετών από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Σύμφωνα με την Τροχαία, απροσπέλαστο για τα οχήματα είναι το κέντρο της Αθήνας καθώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδούς.
Ειδικότερα, κλειστές είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, η οδός Πανεπιστημίου, η οδός Σταδίου, η οδός Ακαδημίας, η οδός Πειραιώς από τη συμβολή της με την Ιερά Οδό, η Πατησίων απο το ύψος του Πολυτεχνείου, η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος της οδού Καλλιρόης, η οδός Σόλωνος, η οδός Χαριλάου Τρικούπη και η οδός Ιπποκράτους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Βουνό» τα ληξιπρόθεσμα χρέη των Ελλήνων – Στοιχεία-«φωτιά»
- «Από τα πιο αποτελεσματικά στον κόσμο» – Ύμνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ρωσίας
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας









