• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στροφή 180 μοιρών από Intitex: Ανοίγουν ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho

Στροφή 180 μοιρών από Intitex: Ανοίγουν ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho

zara video
Στροφή 180 μοιρών από την πολυεθνική Inditex

και ανοίγουν ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho και τις κόκκινες εποχές με το μοντέλο click inside, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.

Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν τα στελέχη της θυγατρικής στην Ελλάδα με τα κεντρικά στην Ισπανία.

Ο λόγος που δεν λειτουργήσαν τα καταστήματα του ομίλου στις “κόκκινες” περιοχές το περασμένο Σάββατο και σήμερα Δευτέρα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προλάβαιναν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα -το ΦΕΚ δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Η Intitex ακολουθεί το παράδειγμα των Jumbo τα οποία παρόλου που λειτουργήσαν με την μέθοδο click inside το Σάββατο, ξαφνικά έβγαλαν ανακοίνωση ότι τα καταστήματα θα μείνουν εκτελώς κλειστά από Δευτέρα σε Αθήνα, Πάτρα και Χαλκίδα. Τα καταστήματά στις εν λόγω περιοχές όντων έμειναν κλειστά χτες, ωστόσο, από το μεσημέρι η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν με click inside από σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

dikaiologitika/ photo video screenshot