με τον υδράργυρο να σημειώνει αισθητή πτώση και τους κατοίκους, κυρίως, σε Δράμα, Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα αλλά και στο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, να βάζουν «φωτιά» σε κάθε μορφής θέρμανση.
Ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Οχυρό του Νευροκοπίου Δράμας με -9 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του meteo.gr.
Στην Πτολεμαϊδα, το Νέο Καύκασο Φλώρινας και το Περιθώρι Νευροκοπίου ο υδράργυρος έπεσε στους -6 βαθμούς, στο Βαρικό της Φλώρινας, την πόλη των Γρεβενών, το Παρανέστι Δράμας και την Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης η θερμοκρασία «βούτηξε» στους -5 βαθμούς, στο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης καταγράφηκαν -4 βαθμοί Κελσίου, ενώ στην Αριδαία, τη Φλώρινα και το Μεσόβουνο Κοζάνης -3.
Είναι ενδεικτικό πως και στην πόλη της Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι του δήμου Δέλτα ξύπνησαν με χαμηλές θερμοκρασίες καθώς σε Χαλάστρα και Σίνδο η ελάχιστη, νωρίς το πρωί, ήταν 3 βαθμοί Κελσίου.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε εγρήγορση ΕΕ, Βρετανία και Καναδάς μετά την απόφαση αναφορικά με τους αμερικανικούς δασμούς
- Artemis II: Αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση στη Σελήνη – Προγραμματίζεται για τις 6 Μαρτίου
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου σε σχέση με τους δασμούς του Τραμπ
- Σε εξέλιξη οι απολογίες για την ανθρωποκτονία στις Φυλακές Δομοκού – Τι είπε ο 38χρονος δράστης
- «Ντροπή» φέρεται να αποκάλεσε ο Τραμπ την δικαστική απόφαση σε σχέση με τους δασμούς
- Ισραήλ: Ο στρατός «σε επιφυλακή» αναφορικά με το Ιράν, αλλά δεν υπάρχουν αλλαγές στις οδηγίες προς τους πολίτες
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει παράνομο ένα μεγάλο μέρος δασμών του Τραμπ
- Η δημοσιονομική παράλυση στοίχισε “τουλάχιστον δύο μονάδες” στο αμερικανικό ΑΕΠ το 2025, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Μαρινάκης: Ο διάλογος με την Τουρκία δεν συνιστά αδυναμία – Μόνο η αυτοδυναμία εξασφαλίζει σταθερότητα
- Ενεργειακές συμφωνίες: Συνάντηση Έλληνα Υπουργού με Αμερικανούς πολιτικούς









