Ειδικότερα, σύμφωνα με το LamiaReport ο 4χρονος είχε επισκεφθεί, μαζί με την οικογένειά του, το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλης Φθιώτιδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.
Την ώρα που το παιδάκι έτρωγε σουβλάκι, του στάθηκε ένα κομματάκι στο λαιμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα.
Αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν διασώστες και γιατροί που βρισκόταν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, ενώ άμεση και ψύχραιμη ήταν και η αντίδραση των αστυνομικών του ΑΤ Καμένων Βούρλων, που με επικεφαλής την Υποδιοικήτρια του Τμήματος Μαριέττα Δεληστάθη, Αστυνόμος Α’, πήραν το παιδάκι και σε ελάχιστο χρόνο, συνοδεία μηχανής και με χρήση σειρήνων, το μετέφεραν με το περιπολικό στο ΚΥ Καμένων Βούρλων, όπου του έβγαλαν το ξένο σώμα και το παιδί κατάφερε να επανέλθει.
Την όλη επιχείρηση συντόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στο 4χρονο αγοράκι και βοήθησε στο να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια υγείας του παιδιού.
(Lamiareport – eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άλλα λέει τώρα ο Τραμπ: «Δεν είμαι σίγουρος αν θέλουμε συμφωνία με το Ιράν»
- Ερντογάν: Η περιοχή μας βιώνει τις πιο οδυνηρές ημέρες του τελευταίου αιώνα
- Δηλώσεις Κυρανάκη για τα ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη
- Η Τεχεράνη “απάντησε επισήμως” στο ειρηνευτικό σχέδιο των 15 σημείων του Τραμπ
- ΥΠΟΙΚ: Διευκρινίσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού στο Δημόσιο
- Κομισιόν: Ένα στα τρία διαδικτυακά καταστήματα λιανικής πώλησης εξαπατά κατά την Black Friday
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Υπό όρους έγκριση στην εφαρμογή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
- Το ΒΙΝΤΕΟ του ΠΑΣΟΚ με τον… Καραϊσκάκη να υψώνει τη σημαία του κόμματος
- Γερμανία: Μέτρα για την συγκράτηση των τιμών των καυσίμων ψήφισε η Bundestag
- Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 39χρονου κρατούμενο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας









