Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε η μικρή Μαρκέλλα: «Ήταν σε κατάσταση σοκ» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών κάτω υπό τις συνθήκες με τις οποίες εξαφανίστηκε για περίπου 40 ώρες η 10χρονη Μαρκέλλα.

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία βρέθηκε σήμερα το πρωί να περιπλανιέται επί της οδού Θ. Σοφούλη στην Καλαμαριά σε κατάσταση σοκ.

Το μικρό κοριτσάκι θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες εξαφάνισης της ανήλικης και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Προς ώρας δεν φαίνεται να φέρνει πάνω της κακώσεις, ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα έχουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ενδεικτικό της δυσκολίας της υπόθεσης είναι πως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν κανένα σενάριο αυτή τη στιγμή, ενώ σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η 10χρονη δεν έχει μιλήσει με τις αρχές για το τι συνέβη.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η μικρή Μαρκέλλα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, ενώ συγκλονίζει η μαρτυρία της πρώτης γυναικάς που της μίλησε σήμερα:

«Hταν σε κατάσταση σοκ, έκλαιγε και ήταν σοκαρισμένο, στα χαμένα βασικά.

Ζητούσε συνέχεια τη μαμά του. Μόλις την ηρέμησα τη ρώτησα που ήταν και μου είπε ότι η γυναίκα που την πήρε, η οποία της ήταν άγνωστη, ήταν και η ίδια που την άφησε πιο κάτω και της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει σε κανέναν. Λέω “σε πείραξε;”, μου λέει “ναι. Μου είχε βάλει και χειροπέδες” και μου έδειξε τα χέρια της και βλέπω που είχε σημάδια.

Της λέω ότι την ψάχνουμε μέρες και μου λέει “όχι, σήμερα το πρωί χάθηκα”. Εκεί κατάλαβα ότι το παιδί δεν έχει καλή επικοινωνία και είχε και έναν πόνο κάτω στα πλευρά».

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του αδερφού της 10χρονης Μαρκέλλας, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη και εγώ»:

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του “Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ”».

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί