Στο αμερικανικό FOX NEWS και στη New York Times η είδηση ότι στην Κέρκυρα σέρβιραν σε μαγαζια ποτά από τα υπολείμματα άλλων πελατών!

Ειδικότερα το Fox news αναφέρει ότι: Mπαρ στο δημοφιλές ελληνικό νησί της Κέρκυρας μεταπωλούν τα υπολείμματα μπύρας σε ανυποψίαστους θαμώνες, ανέφεραν οι φορολογικές αρχές.

Στο ρεπορτάζ του Fox news αναφέρεται ότι η Ελληνική Ανεξάρτητη Φορολογική Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποίησε μια σειρά επιδρομών σε μπαρ σε όλη την Κέρκυρα μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου. Οι αρχές έκλεισαν 28 μπαρ για 48 θέματα ενώ εξέδωσαν πρόστιμα αφού διαπίστωσαν μια σειρά παραβιάσεων, συμπεριλαμβανομένης της μεταπώλησης μπύρας.

Η έρευνα στόχευε σε μεγάλο βαθμό να ανακαλύψει εάν τα ποτά προέρχονται από λαθραία ή παραποιημένες πηγές για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και ο ποιοτικός έλεγχος. Αντίθετα, ανακάλυψαν ότι ορισμένα μπαρ «επαναχρησιμοποίησαν» την υπόλοιπη μπύρα ως σφηνάκια για τους πελάτες εν αγνοία τους.

Οι μπάρμαν κράτησαν την επαναχρησιμοποιημένη μπύρα σε ένα κάνιστρο πριν τη μοιράσουν ως σφηνάκια, ανέφερε η Independent.

Επίσης το Fox news τονίζει ότι οι ντόπιοι αναφέρουν τακτικά τις δημοφιλείς τουριστικές πόλεις της Κέρκυρας —ιδιαίτερα την πόλη του Κάβου— ως ζώνη «απαγορευμένη» για τέτοιους ελέγχους καθώς η εποπτεία παρέμεινε απίστευτα χαλαρή.

Η έρευνα έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν από το θάνατο μίας τουρίστριας που πιθανώς πέθανε λόγω κατανάλωσης μολυσμένου αλκοόλ στην περιοχή και οδήγησε σε νέα εξέταση του θέματος, ανέφερε η New York Post. Και προσθέτει ότι 22χρονη Βρετανίδα αστυνομικός βρέθηκε νεκρή στους δρόμους του Κάβου την Παρασκευή την περασμένη εβδομάδα, μετά από τραύμα στο κεφάλι, αλλά οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι μύρισαν αλκοόλ στην αναπνοή της και πιστεύουν ότι η τοξικολογική της έκθεση θα δείξει ότι το αλκοόλ μπορεί να ήταν νοθευμένο με άλλες ουσίες.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί