• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι αριθμοί δείχνουν πως κοροϊδεύουν τους Έλληνες! Γιατί επείγουν τα εμβόλια για τα παιδιά; (vid)

Οι αριθμοί δείχνουν πως κοροϊδεύουν τους Έλληνες! Γιατί επείγουν τα εμβόλια για τα παιδιά; (vid)

Το ποσοστό θετικότητας των self tests μαθητών κι εκπαιδευτικών ήταν 0,25%.

Συνολικά 613 από ένα σύνολο 245.093 self tests που διενεργήθηκαν πριν την έναρξη της δια ζώσης επαναλειτουργίας των λυκείων έδειξαν θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας το ποσοστό θετικότητας των self tests ήταν 0,25% πριν το «άνοιγμα» των λυκείων σήμερα, Δευτέρα.

Φυσικά, οι 613 δυνητικά νοσούντες δεν προσήλθαν στο σχολείο σήμερα, Δευτέρα, και αναμένεται να επιστρέψουν στην εκπαιδευτική διαδικασία μόνο εάν το επαναληπτικό test θα «δείξει» αρνητικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τους 613 αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους οι 359 αφορούν μαθητές και οι 254 εκπαιδευτικούς. Μικρό το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων των ανηλίκων αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τεστ δείχνουν θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και σε περίπτωση απλών ιώσεων.

Ενώ υπάρχει και το δημοσίευμα των Νew York Τimes, που αναφέρει ότι έρευνα έδειξε πως το 90% των τεστ κορωνοϊού στις ΗΠΑ, έδειξε θετικό αποτέλεσμα, ενώ ήταν στην πραγματικότητα αρνητικό.

Παρόλα αυτά όμως, όπως είχε ενημερώσει το el.gr ΕΔΩ, η Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, Βάνα Παπαευαγγέλου, δήλωσε ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εγκρίνει κι εμείς το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά 12-15 ετών και μάλιστα τοποθέτησε χρονικά τους πρώτους εμβολιασμούς παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ποιος ο λόγος να χρεωθούμε και πάλι σαν κράτος με τεράστια ποσά για αυτά τα εμβόλια και να υποβάλουμε τα παιδιά σε ακόμα έναν εμβολιασμό, από τη στιγμή που πολλοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι τα παιδιά δεν μεταδίδουν τον ιό, όπως οι ενήλικες, ότι δεν αποτελούν απειλή διασποράς και ότι δεν νοσούν σοβαρά.

photo unsplash