Στη φυλακή έπειτα από σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 53χρονος και ο 42χρονος που συνελήφθησαν για τον βιασμό της ανήλικης.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 3 παρά 20 πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του 53χρονου στις φυλακές Γρεβενών, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κολωνού. Λόγω των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων ο κρατούμενος μπήκε την απομόνωση, αλλά και με τον φόβο επεισοδίων εναντίον του.
Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών γιατί η πλειονότητα των κρατουμένων σε αυτές τις φυλακές είναι παιδεραστές και παιδοβιαστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Δικαιοσύνης σκέφτεται την δημιουργία ενός μητρώου ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για τέτοιου είδους εγκλήματα.
dikastiko/ unsplash