Στην προανακριτική ο Παπαγγελόπουλος

Στις 10 προσέρχεται για παροχή εξηγήσεων χωρίς όρκο, ενώπιον της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και όλα δείχνουν ότι η επιτροπή εισέρχεται στην τελική ευθεία, με την εξέταση του ελεγχόμενου πρώην υπουργού να κλείνει πιθανότατα τον κύκλο των καταθέσεων, προτού προχωρήσει τη σύνταξη του πορίσματος. Υπενθυμίζεται ότι ολοκλήρωση εργασιών με […]

Στις 10 προσέρχεται για παροχή εξηγήσεων χωρίς όρκο, ενώπιον της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και όλα δείχνουν ότι η επιτροπή εισέρχεται στην τελική ευθεία, με την εξέταση του ελεγχόμενου πρώην υπουργού να κλείνει πιθανότατα τον κύκλο των καταθέσεων, προτού προχωρήσει τη σύνταξη του πορίσματος.

Υπενθυμίζεται ότι ολοκλήρωση εργασιών με την εξέταση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, εισηγήθηκε στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης.

Στη χθεσινή συνεδρίαση, η Προανακριτική Επιτροπή έλαβε γνώση του περιεχομένου της γνωμοδότησης του Επιστημονικού Συμβουλίου που αποφαίνεται ότι δεν είναι δυνατό να κληθούν ως ύποπτοι τα μη πολιτικά πρόσωπα. Επίσης η Επιτροπή κατά πλειοψηφία απέρριψε ενστάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου ότι παραβιάζονται τα υπερασπιστικά του δικαιώματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί