Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατοίκους και φορείς, για να ενημερωθεί προσωπικά και επί τόπου για την κατάσταση της πόλης και της περιοχής μετά τις φοβερές πυρκαγιές του Αυγούστου».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα υπερασπιστεί στο Εφετείο Πατρών τους πολίτες της Αιγιάλειας, που αγωνίστηκαν κατά του καρκινογόνου ΧΥΤΑ Αιγείρας. Η Ζωή είναι στο πλευρό των κατοίκων από το 2018 και τους υπερασπίζεται αφιλοκερδώς σε κάθε δικαστήριο.
Στη 1μμ η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρών Κώστα Πελετίδη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών για να μιλήσει με το ηρωικό προσωπικό του, και αμέσως μετά θα συναντηθεί με Εθελοντές Δασοπυροσβέστες.
Χθες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στην Ηλεία, συνοδεύοντας τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής 31/8/2025 μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πύργου, στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Σάκη Καράγιωργα για τη συμπλήρωση των 40 ετών από τον θάνατό του».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Θ. Αξελός / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Οδησσός στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας
- Η Εσθονία εισήγαγε περισσότερες απαγορεύσεις εισόδου σε Ρώσους που έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία
- Στρατηγικό άνοιγμα του Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική αγορά της Ινδίας
- Κρεμλίνο για ουκρανικό: «Σύντομα ο τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων»
- Πυκνή ομίχλη καλύπτει τη Θεσσαλονίκη: Μικρές καθυστερήσεις στο «Μακεδονία»
- H Σαρλίζ Θερόν έστειλε μήνυμα…ειρήνης εμπνευσμένο από τον Μαντέλα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, vid
- Τα μηνύματα Λαγκάρντ για τα επιτόκια και το ευρώ – Τι συζητήθηκε πίσω από κλειστές πόρτες
- Θεσσαλονίκη: Στις 230 αυξήθηκαν οι προσαγωγές για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το ΑΠΘ
- Νέα όπλα και ενέργεια ζητάει για πολλοστή φορά ο Ζελένσκι
- Σε επιφυλακή για ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα οι Δήμοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου








