Ο 52χρονος βρέθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας αντιμέτωπος με κατηγορία για κατάχρηση ανηλίκου με παθόντα που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη τελεσθείσα υπό την επιβαρυντική περίσταση ότι το αδίκημα ,σε βαθμό κακουργήματος, τελέστηκε από εκπαιδευτικό καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.
Στην απολογία του ο καθηγητής φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την μαθήτρια, αποδεχόμενος ότι είχε ανταλλάξει μηνύματα μαζί της για τα οποία φέρεται να είπε στην δικαστική λειτουργό ότι δεν γνώριζε “ότι είναι τόσο σοβαρό αδίκημα η ανταλλαγή μηνυμάτων με την μαθήτρια μου”. Φέρεται επίσης να είπε ότι “Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είχα οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Δεν έχω απλώσει χέρι πάνω της με πονηρό τρόπο. Μία μόνο φορά την φίλησα στο λαιμό μετά από δική της παρότρυνση και την άγγιξα χαμηλά στη μέση κατά λάθος όταν με αγκάλιασε. Παραδέχομαι ότι αυτό ήταν λάθος”.
Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη ανήμερα των Φώτων από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων μετά από την καταγγελία των γονιών της 14χρονης που αντιλήφθηκαν τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που αντάλλασε ο 52χρονος με το παιδί τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ύποπτες εκρήξεις στην Ουγγαρία! Άνθρωπος του Πούτιν: «Δέχεται επίθεση λόγω της ειρηνευτικής συνόδου», video
- Κεντρική Μακεδονία: Προειδοποιήσεις για εμφάνιση νέας εστίας γρίπης των πτηνών
- Ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου κυκλοφορεί με διαμάντι 2 καρατίων στο μάτι του – Δείτε βίντεο
- Ποιός συστατικό εξετάζει να απαγορεύσει η Ε.Ε. λόγω αυξημένου κινδύνου πρόκλησης καρκίνου
- Η Παγκόσμια Τράπεζα αποτιμά το κόστος της ανοικοδόμησης της Συρίας στα 216 δισ. δολάρια ΗΠΑ
- Οργή στην Κορσική: Βανδάλισαν και αποκεφάλισαν άγαλμα της Παναγίας, vid
- Κρεμλίνο: Θέλει σοβαρή προετοιμασία η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ, θα πάρει χρόνο
- Διασύνδεση αγοράς εργασίας – σχολείων: Μητρώο εθελοντών ψηφιακής διακυβέρνησης στην Κεντρική Μακεδονία
- Παρέμβαση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- ΤτΕ: Στα 16,7 δισ. ευρώ τα έσοδα απο τον τουρισμό στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2025