• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στην Αμυγδαλέζα θα μεταφέρονται οι κρατούμενοι φυλακών με κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αμυγδαλέζα θα μεταφέρονται οι κρατούμενοι φυλακών με κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

amygdaleza-koronoios-13-3-2020
Οι κρατούμενοι στις φυλακές που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό θα μεταφέρονται στην Αμυγδαλέζα.

Στην Αμυγδαλέζα θα μεταφέρονται οι κρατούμενοι των φυλακών που θα βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό για την ανάρρωσή τους.

Τα κρούσματα κορωνοϊού στις φυλακές έχουν αυξηθεί το χρονικό διάστημα.
Δεκατρείς από τους 30 στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Eπίσης σύμφωνα με το sputnik.gr θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν και επτά αστυνομικοί οι οποίοι επέστρεψαν στην Αθήνα από την Τήνο όπου είχαν μεταβεί, ως ενίσχυση για την τήρηση των μέτρων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Όπως έγινε γνωστό, από τους επτά αστυνομικούς, οι δύο υπηρετούν στην Τροχαία, δύο στην Ασφάλεια και τρεις στην ΥΜΕΤ.

Οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους και εντοπίστηκαν είτε γιατί παρουσίασαν συμπτώματα, είτε κατά την ιχνηλάτηση που κάνουν συνεργεία του ΕΟΔΥ, γι’ αυτό εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να εντοπιστούν και άλλοι αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, έχουν απολυμανθεί οι χώροι στους οποίους κινήθηκαν οι αστυνομικοί από την Τήνο και οι υπηρεσίες τους και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι ιχνηλατήσεις και τα τεστ.

Οι θετικοί στον κορωνοϊό έχουν τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν τεθεί και άλλοι σε καραντίνα προληπτικά μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί και αστυνομικοί στα Αστυνομικά Τμήματα Αγίου Παντελεήμονα, Ομόνοιας και Πατησίων.

Δείτε το βίντεο από το Open:

photo eurokinissi