Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας, μετέχει σε σύσκεψη ενημέρωσης για την κατάσταση των πύρινων μετώπων στον Έβρο, σε αίθουσα του αεροδρομίου Δημόκριτος.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Έβρου, Στ. Κελέτσης, ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρ. Μέτσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Σουφλίου Παν. Καλακίκος καθώς και εκπρόσωπος του δήμου Αλεξανδρούπολης
Μετά τη σύσκεψη, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός θα πετάξει στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στον Έβρο, με super puma.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το κύριο μέτωπο της πυρκαγιάς του Έβρου εντοπίζεται στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, ενώ αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας στη Δαδιά. Στις επιχειρήσεις στον Έβρο συμμετέχουν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, μαζί με εθελοντές πυροσβέστες και δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ από το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού 4 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στη Λαμία: Οδηγός ΙΧ την έριξε στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα
- Ιδιοκτήτης καφέ στον Καναδά γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα κολοσσιαίο κέικ καρότου – Δείτε πόσο ζύγιζε (photo)
- Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων – “Κάνουν τη ζωή μας καλύτερη”
- Κωνσταντινούπολη: Ενίσχυση συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας στους τελωνειακούς σταθμούς
- Από 7 άτομα… σε 800: Το πάρτι που έκανε γυαλιά-καρφιά πανάκριβη έπαυλη! (BINTEO)
- Dugin: Γιατί προσποιούμαστε; Ο Τρίτος Παγκόσμιος έχει ήδη ξεκινήσει
- Λίβανος: Τρεις Λιβανέζοι δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή με στόχο το όχημά τους
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν ναρκωτικά
- Νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο αντιναύαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορουχάς
- Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»









