Επί σχεδόν έξι ώρες, ενώπιον της ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 87χρονης φαίνεται να προέβαλε τα επιχειρήματα του έναντι της κατηγορίας, αρνούμενος πλήρως το κατηγορητήριο που αναφέρει ότι σκότωσε την μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι, βάζοντας μετά το έγκλημα και φωτιά.
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το έγκλημα, η δικαστική λειτουργός, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε ο 60χρονος, εξέδωσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης την επομένη των Χριστουγέννων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και εμπρησμό. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του σε εγκληματική ενέργεια, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, λέγοντας πως ο θάνατος της μητέρας του οφείλεται σε ατύχημα από την φωτιά που προκλήθηκε από το τσιγάρο της ηλικιωμένης.
Η εκδοχή του ωστόσο δεν υιοθετείται πλέον από τις δικαστικές αρχές, που μετά από νέα δεδομένα, έχουν σχηματίσει εικόνα για όσα έγιναν στο σπίτι του θύματος, με πρωταγωνιστή – σύμφωνα με την δικογραφία – τον ίδιο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι κουβαλάει αυτό το αυτοκίνητο στην οροφή; Πάντως όχι μπαγκαζιέρα! Επικό ΒΙΝΤΕΟ
- Viral έγιναν οι λακούβες στους δρόμους του Μόντρεαλ! Ίσως χειρότερες από της Ελλάδας, vid
- Eυλογιά των αιγοπροβάτων: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη
- Η Τουρκία συνεχίζει τις συνομιλίες για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου με το Ιράν
- Πιάστηκε συμμορία που έκλεβε από καταστήματα ηλεκτρονικών – Πώς δρούσε
- ΗΠΑ/Ιαπωνία – Κίνα: Ένα καθόλου ευχάριστο σενάριο
- Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της Γης από την αποστολή Artemis II δημοσίευσε η NASA
- Βουλή: Την Πέμπτη του Πάσχα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το κράτος δικαίου
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο κατέληξε η μεσολάβηση του Πακιστάν και άλλων χωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ









