αναφέρει στην δήλωση του από την Βηθλεέμ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει: “Έναν λαό που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ εδώ και πολλά χρόνια, που έχει δίκαια αιτήματα, και για τον οποίο πρέπει η Ευρώπη να παράσχει αμέριστη συμπαράσταση ώστε να υπάρξει και άμεση κατάπαυση του πυρός αλλά και την αναγκαία ανθρωπιστική βοήθεια”.
Σημειώνει ότι “είμαστε εδώ για να προωθήσουμε τη λύση δύο κρατών στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ, για ένα Παλαιστινιακό κράτος που να αναγνωριστεί το συντομότερο δυνατό και να έχει πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Πάνω απ’όλα ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στο πλευρό της ειρήνης και νομίζω ότι όλος ο δυτικός κόσμος πρέπει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα να μπορέσουν το Ισραήλ και η Παλαιστίνη να προχωρήσουν σε μια μόνιμη βάση ειρήνης”.
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδεύουν στο εν εξελίξει ταξίδι του στην Παλαιστίνη, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης ‘Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχισσα Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, και ο διπλωματικός του σύμβουλος Δημήτριος Παπαγεωργίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δένδιας για μεταναστευτικό: «Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους για να καλύψουν το πληθυσμιακό κενό στην Ευρώπη»
- Μήνυμα στο Κρεμλίνο για τις εξελίξεις στην Ευρώπη
- Συνεχή μπλακ άουτ στο ρωσικό Belgorod μετά από πλήγματα των Ουκρανών, vid
- Στην Πάτρα μέχρι αύριο, Κυριακή οι προσομοιωτές F-16 και F-35 της Πολεμικής Αεροπορίας
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
- Ιταλία: Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών κοντά στο ολυμπιακό χωριό
- Κασσελάκης: Εμπνεόμαστε από τον Ομπάμα, από τη μεγάλη οικογένεια των δημοκρατικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο
- Η εποχή των «Σκοτεινών Εργοστασίων» ξεκινά: Τι έρχεται σαν «καταιγίδα» από την Κίνα, vid
- ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
- Θερμές πηγές στις Άλπεις της Ιαπωνίας: Εκεί που οι “χιονοπίθηκοι” κάνουν μπάνιο μαζί με τους ανθρώπους, vid









