Σταματά η δίωξη στη γιαγιά που συγκίνησε το πανελλήνιο – Παρενέβη το Υπ. Ανάπτυξης – Η ανακοίνωση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Σταματά η δίωξη σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας στο Ίλιον που προσπάθησε να πάρει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ και η εταιρία επέμενε στη μήνυση σε βάρος της.

Η υπόθεση έχει συγκινήσει από το πρωί το πανελλήνιο (Δείτε ΕΔΩ), αλλά συνάμα προκάλεσε κύμα οργής στα social media για την συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Για το θέμα έγινε παρέμβαση από το υπουργείο Ανάπτυξης και τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

Έτσι εδώ και λίγη ώρα θεωρείται λήξαν το θέμα της μήνυσης η οποία “έτρεχε” από το Σάββατο, παρά τις εκκλήσεις πελατών του σούπερ μάρκετ, γειτόνων της 70χρονης ακόμα και των ίδιω των αστυνομικών που μετέβησαν στο σημείο για να…συλλάβουν την “δράστρια”.

Λίγα λεπτά μετά την παρέμβαση του Υπ. Ανάπτυξης είχαμε την πρώτη δημόσια παραδοχή από το σούπερ μάρκετ.

Ιδού η ανακοίνωση:

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοτική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί