Στα τρία ο ΣΥΡΙΖΑ – Δύσκολες μέρες για το κόμμα της Αριστεράς

Στα τρία φαίνεται να χωρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Παπαδημούλη. Κατά Παπαδημούλη Παρά το γεγονός πως η Κουμουνδούρου πήρε θέση χθες, κάνοντας λόγο για «πλήρεις απαντήσεις» και «απόλυτη διαφάνεια» διά του Εκπροσώπου Τύπου της, Αλέξη Χαρίτση, φαίνεται πως υπάρχει δυστοκία μεταξύ των στελεχών να στοιχηθούν πίσω από την πλήρη στήριξη του […]

Στα τρία φαίνεται να χωρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Παπαδημούλη.

Κατά Παπαδημούλη

Παρά το γεγονός πως η Κουμουνδούρου πήρε θέση χθες, κάνοντας λόγο για «πλήρεις απαντήσεις» και «απόλυτη διαφάνεια» διά του Εκπροσώπου Τύπου της, Αλέξη Χαρίτση, φαίνεται πως υπάρχει δυστοκία μεταξύ των στελεχών να στοιχηθούν πίσω από την πλήρη στήριξη του Ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Αυτό φάνηκε on camera, με τον πρώην υπουργό, Γιάννη Μπαλάφα να απαντά «όχι» ερωτώμενος αν θα ακολουθούσε το παράδειγμα Παπαδημούλη.

Υπέρ Παπαδημούλη

Ποιο προσεκτικός ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος σχολίασε ότι «όλοι κρινόμαστε δημόσια» με φόντο την… Παπαδημούπολη, προσθέτοντας πως «ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις και ερμηνείες

Τόσο η τοποθέτηση του πρώην Προέδρου της Βουλής, όσο και αυτή του πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη για «πολύ πειστικές απαντήσεις» του κ. Παπαδημούλη αθροίζονται στις ελάχιστες δημόσιες «συντροφικές» δηλώσεις υποστήριξης του Ευρωβουλευτή.

Σιωπή

Σιωπηλή παραμένει απέναντι στο θέμα η πτέρυγα των «προεδρικών» στελεχών, επιλέγοντας την ηχηρή σιωπή και την απόσταση ασφαλείας από τα γεγονότα. Βέβαια η πλευρά του Αλέξη Τσίπρα έχει παραδεχτεί στην κομματική συνεδρίαση ότι «έχουμε πρόβλημα» με την υπόθεση Παπαδημούλη, εκτίμηση με την οποία ταυτίστηκαν όλα τα κορυφαία στελέχη.

Ήδη, μηνύματα που φτάνουν στην Κουμουνδούρου από όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις δημοσκοπήσεις έχουν έντονο το… άρωμα Παπαδημούλη, στενεύοντας τα περιθώρια ελιγμών της ηγετικής ομάδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί