Στα όριά του ο κόσμος – «Θα σπάσουμε την καραντίνα και σε όποιον αρέσει!» – Διαμαρτυρίες κατοίκων στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χθεσινή απόφαση για προληπτική επέκταση της καραντίνας σε συνοικία της Λάρισας «άναψε φωτιές».

Έξω από τα σπίτια τους βγήκαν αρκετοί κάτοικοι σήμερα το μεσημέρι στην συνοικία Νέα Σμύρνη Λάρισας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εντόνως για την χρονική επέκταση της καραντίνας στην περιοχή.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που διατράνωναν πως αν μέχρι να ξεκινήσουν τα δελτία ειδήσεων το απόγευμα σήμερα δεν ερχόταν κάποιος υπεύθυνος να τους εξηγήσει τον λόγο που γίνονται όλα αυτά τότε θα έσπαγαν την καραντίνα.

Χαρακτηριστική είναι η διαμαρτυρία κατοίκου της περιοχής στην κάμερα του onlarissa:

«Από το πρωί προσπαθούμε να βρούμε κάποιον υπεύθυνο να μας δώσει εξηγήσεις, γιατί ξανακλειστήκαμε πάλι σε αυτήν την ιδιότυπη καραντίνα.

Ζητάμε τώρα κάποιον υπεύθυνο να έρθει να μας εξηγήσει τους λόγους της επέκτασης της καραντίνας.

Αν μέχρι τις 7 το απόγευμα που ξεκινούν τα δελτία ειδήσεων δεν έρθει κάποιος υπεύθυνος να μας μιλήσει, εμείς θα σπάσουμε την καραντίνα μπροστά σε όλους. Θα σπάσουμε την καραντίνα και σε όποιον αρέσει…».

Η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι εμφανής, δίχως όμως αυτό μαζί με τις απαγορευτικές κορδέλες της αστυνομίας να φαίνονται να είναι ικανές να «δαμάσουν» την αγανάκτηση των κατοίκων.

(onlarissa)

Η συγκεκριμένη συνοικία της Λάρισας είχε βρεθεί στο επίκεντρο των υγειονομικών εξελίξεων πριν από μερικές μέρες, όταν και είχαν εντοπιστεί σε μικρό χρονικό διάστημα αρκετά κρούσματα κορωνοϊού που αφορούσαν Ρομά.

Χθες, κατά την απογευματινή ενημέρωση των Τσιόδρα-Χαρδαλιά, έγινε γνωστή η χρονική επέκταση κατά 7 ημέρες της καραντίνας στην περιοχή.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί